Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

                            

MARIA KAJAVAN PITKÄ TAIVAL                            
                    

Olen lukenut viime aikoina kirjaa; Maria Kajavan pitkä taival, jonka on kirjoittanut Eeva Mesiäinen.
Olen saanut kirjan hamassa nuoruudessa eräältä minulle melko vieraalta mummulta. Kirja on kulkenut mukana ja pyörinyt kirjahyllyssä vuosi kymmeniä, mutta koskaan en ole sitä lukenut. Kunnes nyt pari viikkoa sitten tulin vaan jotenkin sen hyllystä poimineeksi.
Olen miettinyt, että onko kansamme armonaika loppumassa ja tuon kirjan sisältämät tapahtumat alkavat uudelleen vyöryä Suomen ylle.
Suomessa uskovilla on ollut todella helppoa, joka voi helposti viedä penseyteen ja ensi rakkaus Jeesukseen kylmenee. Vieläkö meidän on koettava, mitä on elää vainottuna uskonsa takia? Monia ennustuksia on kiertämässä, että Suomen kansan tulisi tehdä parannusta tomussa ja tuhassa, josko Herra vielä meitä armahtaisi. Usein näihin Jumalan ihmisten varoituksiin liittyy varoitus, ettei tulisi kääntyä Israelia vastaan missään olosuhteissa, koska se tulee vetäämään Jumalan vihan kansamme ylle.
Olen vuosia sitten nähnyt muutaman kerran unia, että jotain sotilaita tunkeutuu kotiin ja ne vaativat saada Raamatun ja etsivät sitä joka paikasta. Vieläkin ne unet tuntuu niin eläville ja tuossa kirjassa kuvataan juuri samanlaisia tilanteita.
Jeesuksen omina meillä ei ole mitään syytä pelätä, eikä joutua paniikkiin, mutta meillä on velvollisuus viedä Sanaa eteenpäin teille ja aitovierille. Pysytellä Vapahtajan veren turvissa, sillä muuten emme kestä, kun vainot alkavat. Jumalan sana, rukous ja uskovien yhteys pitää meidät tiellä tapahtuipa mitä tahansa.
 
Seuraavassa on esittely ko. kirjan takakannesta;
 
"Maria Kajavan elämäntaival on ollut pitkä; turvallinen lapsuus vuosisadan alun inkeriläiskylässä, avioliitto ja perheenperustaminen - sitten yhtäkkiä joutuminen yhteiskunnan halveksittujen ja vainottujen joukkoon, karkotus Siperiaan, lasten menetys, miehen vangitseminen, raskaat vuodet alituisessa epävarmuudessa, lopulta paluu takaisin, uuteen elämään asettuminen ja taas uudet taistelut oman elämänkatsomuksen ja kulttuurin, oman kirkon puolesta.
Tämä elämäkerta tutustuttaa lukijan tarkemmin "Petroskoin Mariin", rohkeaan Karjalan suomenkielisten kristittyjen puolestapuhujaan , seurakunnan vaikuttajahahmoon, jonka valloittavaa elämänmyönteisyyttä raskaat kokemukset eivät ole murtaneet."
 
Suosittelen lämpimästi tätä kirjaa luettavaksi.

    Alla osoitteita, joista voi lukea enemmän tästä aiheesta.         

                        http://www.pyhajarvi.fi/keidas/vaihtoehtolaaketiede.htm

             http://www.terveystieto.info/vaihtoehtohoidot/vaihtoehtohoidot.html

                        http://www.freewebs.com/reyan/2ihminennewage.htm

       http://www.suurikuu.fi/PublishedService?pageID=9&itemcode=9516194303

                     http://www.booky.fi/book.php?book_id=9789516194304

                                       http://www.kirjasana.fi/search.php? Author=Vironhovi20Marjut&hide=1&sessID=3c047d5c2f7339d466b184e87dcc6491

                   http://www.kansansanomat.fi/lehdet/2_2001/KShuhti12.pdf

  VAPAAKSI VALKOISEN VALHEEN VERKOSTA  
                        kirjan esittely

Tärkeä kirja, joka täyttää suuren aukon nykyisessä hoitoviidakossa. Tulisi kuulua jokaisen ammatti-ja maallikko auttajan sekä parantamisesta ja vaihtoehtohoidoista kiinnostuneen lukemistoon.

                                         Pekka Reinikainen

Mustan magian väkivaltaiset ilmiöt ovat hätkähdyttäneet suomalaisia. Tämä kirja paljastaa ne valkoisen valheen monet lonkerot, jotka lopulta avaavat tietä mustaan magiaan päin.

Kirjassa esitellään kristillisen hoitamisen malli, jossa ihminen saa avun myös hengellisiin kysymyksiinsä. Nykyisessä ilmapiirissä se vaikuttaa suorastaan vallankumoukselliselta.

Marjut Vironhovi on lehtori, kasvatustieteen maisteri ja pskiatrisen sairaanhoidon opettaja Tampereella.

New Age tullaan levittämään kaikkeen maailmaan hoitotieteen ja terveydenhuollon välityksellä.
(Teesi Kalifornian yliopiston hoitotieteen laitoksella)

   

©2019 HILKKA / KIRJOJA - suntuubi.com